Post by wersgenowsninti on Mar 16, 2022 12:52:27 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Every Hero - Ultimate Action ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Every Hero - Ultimate Action IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Every Hero - Ultimate Action 2022 version ▞▞▞
ta igra je super, do zdaj sem užival, upam, da bo ta igra dobila priznanje, ki si ga zasluži, vso srečo razvijalcem
Obstaja napaka v premium skrinji, ne morem zahtevati prvega brezplačnega in dodatki se ne bodo igrali
Obožujem to prekleto igro
Rip, odlična igra, samo 30-ih se ne mara zrušiti. Zdi se, da igra deluje dobro, le naključno se zruši.
Res zabavno, prosim, popravite številne napake. Zelo sem zapustil igro. Bug na prostem času na prsih. itd
Tako dobro. 10 minut v igri in že veste, da je to super.
zaenkrat dobra igra
Zakaj na spletu 🙄
Learn To Write Russian Alphabet Izobraževanje ujow
to je zabavno
zabavna igra! odlična mehanika in strog nadzor.
Dinamičen boj
ni mogel zamenjati cilja in majhnega okna za izogibanje.
v redu!!!!!! vidim te!!!!
Enostavna igra, a lepa nard je kul, samo 25/level sem naredil in ubil dia
Ne morem odpreti skrinje
Nadaljujte z odličnim delom!
Ne morem posodobiti svoje različice. Dodajte več plen. Dodajte več igralcev brez povezave/spletnosti. Dodajte več nagrad. Nekatere mafije so samo moteče kot majhni vrteči se pajki. Sledili vam bodo in se vrteli. Skoraj nemogoče ubiti. Opremo, like in spretnosti je mogoče nadgraditi, vendar so nagrade premajhne. Povečajte nagrade!!!
Najboljša najboljša najboljša igra
Za dodatne nagrade za rudarjenje morate vsak dan gledati oglase 2-3 krat, piše Slaba povezava? Prepričan sem, da je moj internet popoln, ker uporabljam 5G in včasih neposredni wifi! -2 zvezdici za to napako...
Zelo dobra igra, potrebno je veliko spretnosti.
hmm ni slabo
Bilo bi 5, če bi dejansko lahko igrali brez povezave ... razen tega je 5 zvezdic
Super dobra igra. Res mi je všeč. Opravil si odlično delo. Kar tako naprej, ne obupaj
nenavadno, a zelo zabavno in zasvoji. Precej zlahka vidim, da se nekaj ur potopim v to.
neverjetno je
Every Hero - Ultimate Action Hərəkət ncj
Every Hero Azione sqs
Ta igra bi bila odlična majhna roguelike, če ne bi spadala med nekatere vrste mobilnih iger, kot so "energija za igranje", prisilne vaje in "dragulji". Tudi angleščina ponekod ni zelo dobra. Ne morete obdržati vseh svojih moči med ravnmi.
Zelo dobro. Igra je gladka in enostavna za nadzor.
Je veliko bolje, kot je bilo pričakovano! Ampak vi lahko delate s fps več, kajne?zamuja, kot bi morala biti
Igra ne bo prenehala zmrzovati že po nekaj sekundah igranja. Aplikacijo sem poskusil znova zagnati petkrat.
zelo uživam v igri
Every Hero - Ultimate Action Action vvff
Every Hero - Ultimate Action Action vvff
Prosim popravite napake v povezavi, ko končam dodajanje dodatka za "dodatno nagradno rudarjenje".... To je vedno napaka/slaba povezava... Tako je aaaaaaaaaa
Every Hero Azione sqs
Nevihtni oblaki včasih nimajo indikatorja, kdaj bo napadel, tudi nekateri sovražniki ne nehajo napadati, ko ste blizu. To je zanič, morda jih prilagodite. Tudi oglasi nikoli ne delujejo, zato so 3 zvezdice najboljše, kar lahko dam za zdaj
Všeč mi je, da je igra tako zabavna, da vadite svoje izogibanje in hitre reflekse