Post by wersgenowsninti on Mar 16, 2022 12:58:20 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Prvo je vrlo lako...... Ali onda postaje teže, ipak mi se sviđa❤ HVALA❤!!! Molim vas🙏 Neka vam se više sviđa... Hvala još jednom.
Line Color 3D કેઝ્યુઅલ rkje
Glupo
To je dobra igra, ali ima puno reklama u njoj
Ova igra je jako lijepa. Dajem mu 5 zvjezdica. Jako je lako.
Prije dobra igrica
Odlična igrica
Nije dobra igra....ne sviđa mi se ova igra jer nema smislene boje i teme.....previše mrzim ovu igricu😠😠😠😠i također dajem previše reklama...Ovo je igra ili druga stvar koju ne mogu razumjeti 😠😠😠
Previše je prepreka za samo lvl 1!
Jako zanimljiva igra 🎮 Jako sam se zabavila 😄 nevjerojatna je 👏 i 👍 super.
Dobro je ali, ima i bolje
Vrlo je zaostao i nema puno cool stvari i dosadnih i ja stvarno ne dobivam novčiće kada prođem i nije baš zabavno i želim svoj novac natrag.
💜💙💜💙💜💙Lijepa igra... Ali postoji 1 problem u ovoj igrici..... a to je da ima puno reklama i jednom sam bio skoro do pobjede u to vrijeme došao mi je oglas Mrzim to..💜💙💜💙💜💙
Jedini problem s igrom je to što je previše laka što je nakon nekog vremena čini vrlo dosadnom.
To je dobra igra. Ali samo znaj ako se pripremi za bijes. Razbjesnit će te jer zaostaje i zato mu dajem 4 zvjezdice. Poradite na tome.
Lijepa igra pokvarena pretjeranim reklamama uključujući videooglase koje ne možete zatvoriti bez gledanja...neke od kojih ne bih želio da moja kćer vidi pa joj ne mogu dopustiti da ovo igra na mom telefonu.
Super teško. Nisam mogao ni prijeći nivo jedan!! Trebate olakšati ne preporučujem AT. SVI
Ako ne prihvatite sve opcije oglašavanja i špijuniranja, igra će prikazati VELIKI INSIRANTNI banner na vrhu zaslona. Razumio bih da to znači da nema oglasa, ali i dalje znači oglas nakon svake druge razine. Smeće iz gotovine.
To je jako dobra igra. To je opuštajuća i sjajna igra. Istina je da ima toliko oglasa, ali kada pritisnete tipku za povratak, oglas će nestati. To je stvarno vrlo opuštajuća igra.
Boja linija je opuštajuća zabavna igra. Možete ga igrati kada ste ljuti ili kada vam treba vremena nasamo. Ova igra je kada morate proći kroz prepreke, ali samo dodirnete liniju!!!👍👍👍👍👍😉😉😉😃😃😃
Sviđa mi se ideja karte, ali neće prestati vibrirati kada vrijeme prođe, čak i ako isključim telefon u tišini. Mislim da ne bi trebao vibrirati to je samo moje mišljenje 😉
Line Color 3D Dažādas spēles keoz
To je stvarno neugodno, ali ponekad zabavno i ako od vas traži da pogledate oglas kako biste igrali igru bez početka, ako kažete ne, prisilit će vas da je gledate, ali je zabavno
Super je aplikacija ubija dosadu🙈🤍🐳🔎
To je poput pokvarenog automobila koji je jednostavno prestao teći čak i ako ne dižem prst s ekrana. I to se događa SVAKI DIR. Dakle, prolazak prepreka je u nekim fazama zaista teško ili nemoguće.
izgleda sjajno na oglasu, ali ima previše oglasa. nadam se da će to popraviti, ali samo da kažem, PRESTANITE STAVLJATI TOLIKO OGLASA
Obožavam ovu igru, ali bez reklama. Stvarno volim ovu igricu ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😛😛😛
Super je!
Svaki put kada ga pomaknem (kao u bloku) ekran se zamrzne i moram započeti proces iznova, ali to je lijepa igra i ima dobru kvalitetu i dobar gameplay općenito.
Svidjela mi se ova igra, ali nakon završetka postoji linija koja mi se ne sviđa da je to linija koju biste trebali prijeći nakon što završite zašto ste dodali redak ...
Line Color 3D Santai znnu
Dodaci su tako dosadni 😴 Svaki put kada završite razinu, pojavljuje se dodatak🙄 Način na koji ga morate igrati je da morate staviti svoj telefon na način rada u zrakoplovu 😡🤬 To je tako neugodno 😡
Ovo je lijepa igra, ali postoji problem s greškom i previše je dodataka. Skinuo sam ovu aplikaciju i za 10 dana sam upravo izbrisao ovu aplikaciju zbog dodavanja samo kada prijeđem 12 razinu, bilo je 10 dodavanja. Morate otežati ovu igru kako bi bila zabava tako da netko može preuzeti ovu aplikaciju pokušajte je otežati kako bi je netko mogao prijeći
To je najbolja igra koju sam ikad igrao. Ali ima mnogo reklama pa je i pomalo iritantna
razina 5 je teška, ali postoji reklama svaki put kada dođete do razine
to je nevjerojatna igra da, ali zbog nje moj uređaj radi sporije i dobivam obavijesti da ova igra usporava moj uređaj, ali to je sjajna i zabavna igra možda biste trebali dodati još faza
Ova igra je strašna. U reklamama izgleda vrlo jednostavno, ali kada preuzmete pravu stvar, stvarno je teško slažem se s ljudima koji misle da je ova igra gubljenje vremena
dobro mi se sviđa.... nema problema s ovom igrom
Oglasi na oglasima na oglasima. Duge reklame također. Igrajte minutu, gledajte reklame najmanje 30 sekundi. Inače pristojna igra.
Miami Rope Hero Spider Games როლური თამაშები aafx
Ne možete proći ovu jednu razinu, pa je ocjenjujem s 3 zvjezdice, to je gubljenje vremena, nemojte preuzimati osim ako ne želite biti frustrirani.
Jako volim ovu igru, ovo mi je najdraža igra od svih
VOLI SJHHSHS S S S SES S
Line Color 3D ミニゲーム wza
Nakon dorade likova dosadi nam i izbrišemo ih. Dakle, dodajte još karaktera barem nakon razine 100
Ovoj igri dajem četiri zvjezdice jer kut nije bio tako velik, bilo je malo zaostajanja i niste mogli stvarno igrati većinu toga bili su samo dodaci pa ako to mogu popraviti
Ova igrica je super 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 obožavam ju pa vam dajem🌟🌟
Igra je dobra, ali razlog za 2 zvjezdice je da su reklame nakon svake sekunde
Bilo je zabavno sve dok stvari nisu postale nevidljive. Mislim da je možda greška, ali ako nije onda to nije u redu način simulacije poteškoća
Igra je zabavna ako čekate u čekaonici liječnika ili tako nešto, samo su oglasi previše konstantni. možda to spusti? igra je tako dobra, ne treba promocije!
Sviđa mi se ova igra ali ima puno dodataka ne sviđa mi se ovaj dodatak ali dao sam 5👌jer mi se sviđa ☺️😊👍
Najbolja igra ikad 😁 ali mislim da je nivo 7 težak😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑